Ads 468x60px

joi, 22 noiembrie 2012

Alegeri în Argeș. Cu cine votează Ileana, fata care l-a acuzat pe nedrept de viol pe Cătălin Rădulescu ?


Alegeri în Argeș. Cu cine votează Ileana, fata care l-a acuzat pe nedrept de viol pe Cătălin Rădulescu ?

WRITTEN BY CRITERII.RO ON . POSTED IN ARGES


Alegeri în Argeș. Cu cine votează Ileana, fata care l-a acuzat pe nedrept de viol pe Cătălin Rădulescu ?  Încurcate sunt căile Domnului!
În urmă cu ceva vreme, candidatul Cătălin Rădulescu a fost victima unei înscenări îngrozitoare, fiind acuzat de tentativă de viol.
Complotul a fost pus la cale de un grup de adversari politici, dar arganele abilitate au descoperit rapid care este realitatea și l-au scos pe Cătălin Rădulescu de sub anchetă, declarându-l absolut nevinovat.
Surpriză absolută însă acum, în pragul elegerilor. Ileana, acuzatoarea care a vrut să-l nenorocească pe fostul ei patron, a declarat că îl va vota.
„Vreau ca în acest fel să îmi răscumpăr cât de puțin vinovăția” a declarat fata, care a adăugat că  îi apreciază enorm lui Cătălin Rădulescu generozitatea și bunul simț, realismul și puterea de a învinge greutățile vieții.
 ... Si nu uitati catilinara alegerilor parlamentare din Judetul nostru:
Argeşeni! E foarte important ca TOŢI candidaţii noştri să ocupe un loc în parlament. Altfel, chiar şi beneficiind de redistribuire, nu vom avea în parlament argeşeni, ci dintr-un judeţ aleator. Credeti ca se vor zbate pentru judeţul nostru? Deci nu vă culcaţi pe-o ureche: da, este adevărat: vom caştiga în Argeş, dar fiecare vot contează. Poate fi chiar votul vostru! De data asta e adevărat: chiar votul tău poate face diferenţa! Vrei locuri de muncă în Argeş, pensii decente şi-o viaţă mai bună pentru ai tăi? Argeşene, vin-o la vot! Această singură oră "cheltuită" cu votarea iţi va schimba TOATĂ viaţa. De data asta se poate! Hai Pendiuc, traiască Argeşul!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu